×

آشنایی با ترک اعتیاد به گل 💟


گل ترکیبی از گیاه شاهدانه است که علاوه بر مصرف طبی و درمانی، متاسفانه به عنوان ماده مخدر هم استفاده می‌شود. با اینکه گل یا ماری جوآنا نسبت به مواد مخدر دیگر عوارض جسمی و فیزیکی کمتری دارد، اما موجب ایجاد وابستگی روانی و ذهنی می‌شود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب شما را با عوارض مصرف گل و راه‌های ترک این ماده‌ی آسیب‌زا آشنا کنیم.

عوارض کشیدن گل چیست؟

یکی از اصلی‌ترین عوارض اعتیاد به گل مشکلات تنفسی و اختلال در دم و بازدم است. همچنین افرادی که به این ماده اعتیاد پیدا می‌کنند بعد از مدتی دچار عارضه‌ی فراموشی می‌شوند، زیرا این ماده به شدت سول‌های مغز را دچار تخریب می‌کند. به همین دلیل این افراد به مرور زمان قدرت انجام فعالیت‌های روزانه را از دست می‌دهند.

برای پیدا کردن بهترین دکتر روانشناسی  می‌توانید از لیستی که پذیرش ۲۴ در اختیار شما قرار می‌دهد استفاده کنید و از پزشک مورد نظر وقت بگیرید.

چگونگی ترک اعتیاد به گل

اصلی‌ترین اقدامی که برای ترک اعتیاد به گل باید انجام دهید، گرفتن تصمیم قطعی برای ترک  است. همچنین لازم است بدانید مراحل اولیه ترک اعتیاد به گل با علائم و نشانه‌های زیر همراه است.

  • عرق ریزی سرد و گرم
  • اختلالات خواب
  • سردرد
  • دردهای عضلانی
  • بی‌قراری
  • احساسات منفی
  • کابوس و خواب‌های زیاد

دکتر ترک اعتیاد به مصرف کنندگان گل که قصد ترک دارند آگاهی می‌دهد علائم و نشانه‌های ترک گل موقتی هستند و با انجام مراقبت‌های لازم از شدت آن‌ها کم می‌شود.

مراحل ترک اعتیاد به گل

اثرات درمانی ترک گل تا سه هفته ادامه پیدا می‌کند. به همین دلیل ممکن است طی این مدت فرد احساساتی نظیر خشم، غم یا یاس را به طور شدید بروز دهد.

در مراحل ترک گل لازم است وضعیت فرد توسط دکتر روانپزشک ترک اعتیاد به صورت دقیق بررسی شود و پاسخ‌های مناسب و درخوری به مشکلات و احساسات فرد داده شود تا بتواند از این مرحله عبور کند.

در نهایت با از بین رفتن علائم جسمی و روحی ترک اعتیاد به گل، فرد وارد دوره‌ای جدید از زندگی می‌شود و هویت جدیدی پیدا می‌کند.

ترک اعتیاد به گل چند روز طول میکشد؟

مدت زمان لازم برای ترک اعتیاد به میزان مصرف روزانه و هفتگی بستگی دارد. اما معمولاً بین ۶ تا ۱۰ هفته زمان لازم است تا کسی که به گل اعتیاد پیدا کرده بتواند از وابستگی رهایی پیدا کند.

دکتر مطالعات ترک اعتیاد در حیطه‌ی روانشناختی، پیشگیری، درمان و بازپروری سوءمصرف و وابستگی به مواد مخدر تخصص و تجربه‌ی کافی دارد.  

ترک گل با گروه درمانی

یکی از شیوه‌های موثری که برای ترک اعتیاد به گل مورد استفاده قرار می‌گیرد گروه درمانی است. در این شیوه جلسات مشاوره به صورت گروهی برگزار می‌شود و فرد مصرف کننده راحت‌تر با مراحل ترک کنار می‌آید.

دکتر روانشناس اعتیاد به بیمار کمک می‌کنند تا با علائم کنار بیاید و برای مصرف دوباره مواد وسوسه نشود.

راه‌های ترک گل در منزل

برخی از افرادی که به گل اعتیاد دارند ترجیح می‌دهند به جای مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد، به تنهایی و در منزل اقدامات لازم را برای ترک انجام دهند.

ترک اعتیاد به گل
ترک اعتیاد به گلاعتیاد

دکتر روانشناسی عقیده دارد، هیچ تفاوتی بین مکان مورد نظر برای ترک اعتیاد وجود ندارد، فقط باید وضعیت جسمی و روانی فرد تحت بررسی قرار بگیرد تا دچار صدمه نشود و فرایند ترک با شکست مواجه نشود.

داروی گیاهی برای ترک گل

استفاده از داروی گیاهی در کنار داروی شیمیایی و روان درمانی به ترک اعتیاد به گل کمک می‌کند. اما لازم است بدانید داروهای گیاهی برای اثرگذاری نیاز به زمان دارند. همچنین لازم است وضعیت جسمانی و روانی قبل از مصرف داروی گیاهی توسط دکتر روانشناسی عمومی بررسی شود.

داروهای گیاهی موثر در ترک اعتیاد به گل شامل موارد زیر است

  • بریا کاهش اظطراب و استرس ناشی از ترک می‌توان از دمنوش‌های اسطوخودوس یا گل گاوزبان استفاده کرد.
  • مشکلات دل پیچه و اسهال ناشی از ترک گل هم با گیاهان دارویی نظیر زنجبیل و نعناع درمان می‌شود.
  • ترک گل با کندر هم یکی از روش‌های موثر برای کاهش اضطراب ناشی از قطع مصرف مواد است.

درصورتی‌که از تاپیک ترک گل در خانه نی نی سایت پاسخ سوالات خود را دریافت نکرده‌اید می‌توانید به سایت یا اپلیکیشن پذیرش ۲۴ مراجعه کنید و از دکتر روانشناس آنلاین وقت بگیرید تا بتوانید مشکلات خود را حل کنید.

شیوه‌های رفتاری اشتباه برای ترک گل شامل چه مواردی است؟

  • رفتار اطرافیان بیمار

رفتارهای پرخاشگرانه با مصرف کننده‌ای که قصد ترک گل را دارد، موجب دلزدگی فرد و تمایل به مصرف مجدد می‌شود. پس لازم است اطرافیان و خانواده در مورد شیوه‌ی صحیح رفتار آموزش ببینند.

درصورتی‌که وقت کافی برای مراجعه‌ی حضوری به مطب ندارید می‌توانید از لیست روانپزشک آنلاین که پذیرش ۲۴ در اختیار شما قرار می‌دهد، وقت بگیرید و در کوتاه‌ترین زمان مشکل خود را حل کنید.

  • مصرف مقادیر بالای ریتالین

یکی از اشتباهات رایج برای ترک گل استفاده از مقادیر بالای از مقادیر بالای ریتالین است. اما بهتر است بدانید مصرف ریتالین فقط در شرایط خاص و برای بهبود وضعیت جسمانی مصرف می‌شود. پس مصرف خودسرانه و با دوز نامناسب هیچ تاثیری در ترک گل کشیدن ندارد.

همچنین بهترین دارو برای ترگ گل دارویی است که وابستگی جدیدی را برای فرد ایجاد نکند. مثلاً کسانی که داروهای ضد افسردگی یا ضد اضطراب را جایگزین مصرف گل می‌کنند روش اشتباهی را انتخاب می‌کنند.

دکتر هماتولوژی با بررسی کامل اجزای خون و فرآورده‌های آن به تشخیص و درمان بیماری‌ها کمک می‌کند.

  • عدم مراجعه به روانشناس

کسانی که به صورت خودسرانه گل را ترک می‌کنند فقط وابستگی جسمی را از بین می‌برند، درحالی‌که لازم است به لحاظ روانی هم سم‌زدایی شوند تا وابستگی روانی از بین برود و احتمال بازگشت به مصرف مواد کم شود.

دکتر بهداشت روان در زمینه‌ی درک ذهن و رفتار انسان فعالیت می‌کند تا محیط جامعه را برای زیست روانی سالم آماده کند.

جمع بندی

گل ماده‌ی مخدری است که این روزها استفاده از آن بین جوانان شایع است و موجب ایجاد مشکلات روانی و اختلالات خلقی می‌شود. این مطلب حاوی اطلاعات مفید و راهکار موثر برای ترک گل است.



منبع: سایت پذیرش ۲۴
توجه: مطالب حوزه‌های پزشکی، تغذیه، روانشناسی، سلامت و زیبایی و تناسب اندام تنها جنبه‌ی اطلاع‌رسانی دارند و هرگز نباید جایگزین مراجعه به پزشک یا مشاور متخصص شوند.

پیشنهادات روز
چراغ خواب شارژی ریموت دار ، جذاب ترین هدیه برای عزیزان 🤩 ارسال به تمام نقاط ایران
دانلود اهنگ | دانلود فیلم | اموزشی | پادکست